Personvernerklæring

Sist endret: 27.09.2018

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Glommen Bunkerservice AS samler inn og bruker dine personlige data for å håndtere ditt kundeforhold og for å levere de tjenestene du har bestilt fra oss.

Alle personopplysninger samles inn, lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). 

Glommen Bunkerservice AS, organisasjonsnummer: 983424295 er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

1. Hvilken informasjon samler vi inn?

Personopplysningene er de opplysningene du frivillig formidler til oss direkte via telefon, e-post, eller via våre nettsider eller andre kommunikasjons metoder som eks Facebook, ol.Personopplysninger vi samler inn omfatter:
– NAVN
– FIRMANAVN
– ORG.NR
– ADRESSE / FAKTURAADRESSE
– TELEFONNUMMER
– E-POSTADRESSE
– IP-ADRESSE

2. Hva brukes informasjonen til?

Glommen Bunkerservice AS bruker de personopplysninger du oppgir til følgende formål:

  1. For å kommunisere med deg via telefon, mail, post eller via andre medier. 
  2. For å kunne tilby våre tjenester og produkter til deg.
  3. Kunne svare på forespørsler og henvendelser fra deg.
  4. Til å tilpasse vår kommunikasjon med deg om våre tjenester og produkter vi tror du ønsker å vite mer om.
  5. Undersøke, forebygge og beskytte mot overtredelser av personvernerklæringen eller vilkårene, kriminalitet, svindel og potensielle trusler mot våre eller andres rettigheter.
  6. Til andre formål som er pålagt oss ved lov, regler, forskrifter eller andre rettslige prosesser.

3. Hvordan behandler og lagrer vi opplysningene?

Dine opplysninger lagres i vårt:

  • Økonomi system
  • Mailing system

4. Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

Glommen Bunkerservice AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger som samles inn om deg i tråd med denne personvernerklæringen, og har ansvaret for å sikre personopplysningene dine.

Glommen Bunkerservice AS kan dele dine opplysninger med leverandører og underleverandører som utfører tjenester for oss, eller som etter oppfordring fra oss leverer tjenester til deg, og i den grad det er nødvendig for at disse skal kunne utføre sine tjenester. 

Leverandører og underleverandører kan kun bruke personopplysningene til de formål de er innhentet for og for å utføre sine oppgaver.

5 . Hvor lenge vil dine opplysninger lagres?

Vi lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

  • Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. 
  • For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.
  • Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte, og det er relevant å beholde dem.

Ved sletting vil noen personopplysninger, først og fremst kontaktopplysningene, bestillings- og fakturahistorikk, og kopi av korrespondanse, forbli i vårt register i den utstrekning det er nødvendig for å beskytte juridiske rettigheter eller lovgivningsmessige krav til dokumentasjon.

6 Dine rettigheter etter personvernregelverket

Du har en del rettigheter etter personvernregelverket, som vi ønsker at du skal være klar over. Du kan:

  • Kontakte oss for å få en oversikt over hva slags personopplysninger vi har lagret om deg.
  • Kontakte oss for å be om at lagrede opplysninger endres, oppdateres, eller rette opp eventuelle feil i opplysningene.
  • Be om sletting av opplysninger.

Du kan kontakte oss om du har spørsmål til denne personvernerklæringen, eller til hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Dersom du mener at Glommen Bunkerservice AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

7.Cookie

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser dersom du ikke aktivt deaktiverer dette selv.
Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:
WordPress
WordPress er innholdsstyringssystemet som brukes av dette nettstedet. WordPress bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over innloggede brukere.   Les mer om informasjonskapslene til WordPress.

Google Analytics
Vi ønsker å tilby brukeren våre gode og relevante nettsider på nettsiden. Det er derfor viktig for oss å få tilgang til informasjon om brukermønsteret til de som bruker nettstedet. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

For å kunne analysere bruksmønstrene, sendes informasjonskapsler til Google Analytics. Brukernes IP-adresser blir anonymisert. Google sine nettsider gir en forklaring på hvilke informasjonskapsler som benyttes til hvilke formål.

8. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig. En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.

9. Kontaktinformasjon.

Virksomhetens navn: Glommen Bunkerservice AS
Organisasjonsnummer:  958 642 369
Adresse: Øraveien 15B, 1630 Gamle Fredrikstad
Telefon: +47 91 64 68 00
Mail adresse: ole-petter@glommenbunkerservice.no
Vår nettsider er: https://glommenbunkerservice.no

Du finner alltid oppdatert kontaktinformasjon her: https://glommenbunkerservice.no/kontakt-oss/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/globuser/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339